Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
Přidat hodnocení
5
29x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 16.1.2018 21:19
| 15.1.2018 11:12
| 13.1.2018 17:35
Dopočuju +chuť má není až tak sladké akorát!!
| 13.1.2018 16:49
| 12.1.2018 00:48
Rychlá dodávka, a super produkty. Diky!
| 12.1.2018 00:31
Rychlost a nejlepší gely na trhu!
| 11.1.2018 11:28
Mohu doporučit. Přišlo vše, co mělo. Rychlost, kvalita.
| 10.1.2018 17:36
| 10.1.2018 11:11
| 7.1.2018 18:09
| 4.1.2018 20:22
S produkty naprostá spokojenost!
| 4.12.2017 18:07
Doporučuji
| 1.9.2017 11:50
+ Kvalitní suplementy, poradenství, rychlost

Kvalitní suplementy, poradenství, rychlost
| 9.5.2017 20:21
+ Přehlednost, široký sortiment doplňků a ochotná "poradna" ze strany provozovatele, takže při výběru toho správného produktu nešlápnete vedle.
- O žádných nevím

| 15.4.2017 11:07
+ Přehlednost
+ Cena
- žádné

Obchod je přehledný, výrobky mají dobrou cenu
| 14.4.2017 14:18
+ Rychlost
+ Zbozi skladem

Super
| 13.4.2017 19:59
+ Rychlost dodání a výborná komunikace

Tento obchod doporučuji a můj nákup nebyl určitě posledni pegas
| 2.3.2017 12:00
+ Kvalitní doplňky stravy,laciné praktické doplnky k cyklistice a profesionální poradenství
+ podle objednávky i dárky navíc :-)
- žádné

Výborný eshop,nikdy s ničím není problém
| 11.2.2017 00:12
+ Bezkonkurenční výživa. Vyzkoušejte a přesvědčte se sami :-)

Perfektní výživay
| 5.2.2017 13:48
+ prehľadnosť,rýchlosť

super,veľká spokojnosť
| 10.7.2016 22:10
+ Přehlednost eshopu
+ Reakce na zprávy ihned, dokonce i po prac. době
+ Ochota poradit (bez zeptání mi bylo navrženo hned několik variant)
+ Rychlost dodání
+ Po převzetí mi byli všechny nejasnosti telefonicky vysvětleny

Obchod rozhodně doporučuji všem, kteří dají o stovku víc za kvalitní služby na rozdíl od obchodů, kde Vám ani nezvednou telefon.
| 12.5.2016 23:10
+ Kvalitní produkty.

| 23.4.2016 09:49
+ Kvalitní doplňky, poradenství, komunikace

Vše jak má být. Kvalita zboží i služeb. Doporučuji!
| 4.4.2016 10:21
+ Rychlost a ochota.

Odporucam ochotny poradit pomoct vybrat vyrobok pre Vas.
| 2.4.2016 14:27
+ komunikace
+ ochota poradit
+ přehled
+ sortiment
- -

Hodnotím velmi pozitivně. Na začátku jsem se rozhlížel po sortimentech a po chvilce mi byla online nabídnuta případná pomoc, co se týče s výběrem produktů a rad.
| 25.2.2016 08:58
+ Profesionalni pristup
+ Poradenstvi
+ Kvalitni produkty - informace odpovidaji skutecnosti
- Nema

Produkty mohu jedine doporucit, postupne jsem rozsiril uzivani produktu a jsem maximalne spokojen.
| 14.2.2016 16:29
+ Přehlednost, informace, produkty, poradna.

Doporučuji. Jsem maximálně spokojen.
| 28.1.2016 11:18
+ Dodává na český trh kvalitní produkty

Nakoupil jsem několikrát a nakoupím zas
| 8.12.2015 20:23
+ Dostupnost
+ Vyhovuje mi to

| 17.10.2015 12:35
+ Velmi kvalitní doplnky s vybornym slozenim, praktické balení.

Doporucuji, kvalitní sportovní vyziva bez lepku, minimum chemických látek, rychla komunikace a doručení. Pri objednávce nad 500Kc darek ve formě produktu :-)
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.