HIGH PROTEIN WAFER 35g

 
Novinka
 
  • 1 z 3

Tyčinky s vysokým obsahem proteinu, bez kolagenu a ztužených tuků. Výborná chuť a skvělá stravitelnost.
doping_50px copylogo_vegetarian_ES_50px copyinformed_165_pxhigh_quality_102x99

12 x 35 g v balení

Dostupnost Skladem
Cena 60 Kč bez DPH
69 Kč    
Kód produktu 623
Značka EthicSport
Kategorie Proteinové tyčinky
 

Proteinové tyčinky vyvinuté zejména pro tvorbu a regeneraci svalové hmoty.

  • 32 % mléčného proteinu
  • s isomaltulózou, která snižuje glykemický index a kalorie tyčinky
  • vynikající chuť a stravitelnost
  • bez ztužených tuků a kolagenu
  • PŘÍCHUT BELGICKÁ ČOKOLÁDA

DOPORUČUJEME PRO:

  • všechny druhy sportovních aktivit vyžadující intenzivní svalovou námahu
  • budování svalové hmoty a prevenci katabolismu
  • zajištění jídla před a po tréninku nebo jako svačinu
  • udržení se v dobré formě

POUŽITÍ A DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:

Kdykoliv během dne.
V případě sportovního výkonu doporučujeme 1 tyčinku po výkonu (regenerace) nebo 1-2 hodiny před výkonem.

2Hpřed_2hPO


SLOŽENÍ:

Syrovátková bílkovina, mléčná čokoláda 25,71% (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, syrovátkový prášek, máslo, emulgátor: E322 (sója), příchutě), pšeničná mouka, hořká čokoláda 11,33% (kakaová hmota, kakao máslo, cukr, kakaový prášek, emulgátor: E322 (sojový), příchuť), nehydrogenovaný palmový olej; fruktóza, sušené mléko, emulgátor: E322 (sója) a E476, zahušťovadlo: E412, pečiva: E503 (ii) a E500 (ii), sladidlo: E955. Alergeny: Obsahuje lepek, sóju a mléko. Může obsahovat stopy lískových oříšků, sezamu a vajec.

NUTRIČNÍ HODNOTY ve 100 g:

HIGH PROTEIN WAFER (belgická čokoláda): Energetická hodnota 511 kcal/ 2138 kJ, Tuky 26,2, z toho nasycené mastné kyseliny 15,3 g, Sacharidy 36,5 g, z toho cukry 22,3 g, Bílkoviny 32,3 g, Sůl (Na x 2.5) 0,15 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.