HYDROLISED TOP PROTEIN 750 g
Hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát s nukleotidy (z RNA) a směsi proteolitických enzymů ProHydrolase®
Inovativní složení s Optipep®, ProHydrolase® a nukleotidy extrahovanými z RNA.
- Pro sportovce, kteří chtějí efektivně vyživovat svou svalovou hmotu
- Pro ty, kteří hledají 100% syrovátkový protein, vysoce stravitelný, vhodný po tréninku
- Pro ty, kteří potřebují do svého jídelníčku začlenit bílkoviny
- Pro ty, kteří se věnují intenzivní sportovní aktivitě



| Kategorie: | Proteiny |
|---|---|
| ? Podle cílů: | Ochrana svalové hmoty, Regenerace, Rozvoj síly, Růst svalů |
| Podle složení: | Bez lepku, Pro vegetariány, Pro děti, bez aspartamu |
| Podle sportů: | Atletika, Běh, Běžecké lyžování, Bojové sporty, Cyklistika, Plavání, Posilování, Tenis, Triatlon, Týmové sporty |
HTP® Hydrolysed Top Protein je doplněk stravy s vysokým obsahem bílkovin vyrobený výhradně z hydrolyzovaného izolátu syrovátkové bílkoviny. HTP® je vysoce stravitelný a rychle vstřebatelný díky vysoké koncentraci hydrolyzovaných polypeptidů. HTP® obsahuje ProHydrolase®, patentovanou směs proteolytických enzymů vyvinutých pro podporu trávení a vstřebávání koncentrovaných směsí bílkovin. Přítomnost ultračistých nukleotidů pomáhá zlepšit nutriční profil směsi bílkovin. Unikátní technologie hydrolýzy izolátu syrovátkové bílkoviny je zaručena značkou Optipep®. Směs také obsahuje vysokou koncentraci polypeptidů, laktoglobulinů, laktoferinu a vysokou koncentraci BCAA. Vitamín B6 přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení únavy a vyčerpání. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a k udržení normálního stavu kostí. Produkt neobsahuje lepek, takže je vhodný pro osoby trpící celiakií. HTP® má příjemnou, přirozenou chuť díky pečlivému vyvážení složek.
HTP® poskytuje:
- Biologicky lépe dostupné BCAA
- Efektivnější doplňování svalového glykogenu
- Efektivnější svalovou resyntézu
- Lepší stravitelnost
- Zlepšenou kinetiku absorpce
VANILKOVÉ INGREDIENCIE:
SLOŽENÍ SUŠENK:
| VÝŽIVOVÉ ÚDAJE - Kakao | ||
| Na 100 g | Na dávku (30 g) |
|
| Energetická hodnota | ||
| kcal | 389 | 117 |
| kJ | 1648 | 494 |
| Analýza médií | ||
| Tuk z toho nasycené tuky |
2,22 g 1,44 g |
0,67 g 0,43 g |
| Sacharidy z toho cukry |
2,29 g 1,88 g |
0,69 g 0,56 g |
| Vlákna | 1,56 g | 0,47 g |
| Bílkoviny | 89,1 g | 26,73 g |
| Sůl | 0,44 g | 0,13 g |
| Vitamín B6 | 1,4 mg (100 % referenční hodnoty příjmu) |
0,42 mg (30 % referenční hodnoty příjmu) |
| Nukleotidy | 100 mg | 30 mg |
| ProHydrolase® (proteáza z fermentovaných maltodextrinů) Enzymatická aktivita |
50 mg 17500 HUT |
15 mg 5250 HUT |
| VÝŽIVOVÉ ÚDAJE - Vanilka | ||
| Na 100 g | Na dávku (30 g) |
|
| Energetická hodnota | ||
| kcal | 379 | 114 |
| kJ | 1608 | 482 |
| Analýza médií | ||
| Tuk z toho nasycené tuky |
1,2 g 0,92 g |
0,36 g 0,27 g |
| Sacharidy z toho cukry |
1,35 g 1,35 g |
0,41 g 0,41 g |
| Vlákna | 0 g | 0 g |
| Bílkoviny | 90,6 g | 27,18 g |
| Sůl | 0,39 g | 0,12 g |
| Vitamín B6 | 1,4 mg (100 % referenční hodnoty příjmu) |
0,42 mg (30 % referenční hodnoty příjmu) |
| Nukleotidy | 100 mg | 30 mg |
| ProHydrolase® (proteáza z fermentovaných maltodextrinů) Enzymatická aktivita |
50 mg 17,5 HUT |
15 mg 5,25 HUT |
| VÝŽIVOVÉ ÚDAJE - Soubory cookie | ||
| Na 100 g | Na dávku (30 g) |
|
| Energetická hodnota | ||
| kcal | 387 | 116 |
| kJ | 1642 | 493 |
| Analýza médií | ||
| Tuk z toho nasycené tuky |
2,22 g 1,44 g |
0,67 g 0,43 g |
| Sacharidy z toho cukry |
3,8 g 1,7 g |
1,1 g 0,5 g |
| Vlákna | 0 g | 0 g |
| Bílkoviny | 88,01 g | 26,4 g |
| Sůl | 0,43 g | 0,13 g |
| Vitamín B6 | 1,4 mg (100 % referenční hodnoty příjmu) |
0,42 mg (30 % referenční hodnoty příjmu) |
| Nukleotidy | 100 mg | 30 mg |
| ProHydrolase® (proteáza z fermentovaných maltodextrinů) Enzymatická aktivita |
50 mg 17500 HUT |
15 mg 5250 HUT |
RHP: Referenční hodnoty příjmu živin (pro dospělé) dle nařízení EU 1169/2011
| INDEXY KVALITY BÍLKOVIN - Kakao a vanilka | HODNOTA |
| PDCAAS | 1 |
| Biologická hodnota | 104 |
| BCAA | 23 % |
| EAA | 52 % |
| PROTEINOVÉ FRAKCE - Vanilka | % BÍLKOVIN |
| Beta-laktoglobuliny | 23,42 |
| Alfa-laktoglobuliny | 6.24 |
| Glykomakropeptid | 8.38 |
| Sérový albumin | 0,65 |
| Imunoglobuliny | 1,26 |
| Laktoferin | 0,05 |
| PRŮMĚRNÝ OBSAH AMINOKYSELIN NA 100 g PRÁŠKU - Vanilka | |
| Alanin | 4,56 g |
| Arginin | 1,89 g |
| Kyselina asparagová | 9,71 g |
| Cystein* | 2,06 g |
| Kyselina glutamová | 16,14 g |
| Glycin | 1,35 g |
| Histidin* | 1,48 g |
| Isoleucin* | 5,97 g |
| Leucin* | 9,26 g |
| Lysin* | 8,62 g |
| Methionin* | 1,91 g |
| Fenylalanin* | 2,65 g |
| Prolin | 5,16 g |
| Serina | 4,35 g |
| Threonin* | 6,22 g |
| Tryptofan* | 1,33 g |
| Tyrosin* | 2,41 g |
| Valin* | 5,53 g |
Výživová strategie v přípravném období
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
